Maaltijdservice Grobbendonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grobbendonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Grobbendonk? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,50 per maaltijd. Flink uitpakken met Vegetarische lasagna, spinazie en Hachee met rodekool en witte rijst? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Grobbendonk profiteert u van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteGrobbendonk
BeoordelingHeldere instructies
Postcode2280
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,88
Nummer 1-maaltijdRoerei met spinazie à la crème

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Grobbendonk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Grobbendonk. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Colruyt of Cora. Maar ook lokaal ontstaan er uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Elke service levert een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de firma’s rustig op een rijtje zetten. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Grobbendonk? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grobbendonk. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt men snel belangrijke boodschappen als toetjes en abrikozenjam. Doorgaans kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Grobbendonk vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Grobbendonk? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse leveranciers die aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree en Gentse Waterzooi? Aan de hand van deze website treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Grobbendonk. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grobbendonk voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is er al vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei is er al vanaf €7,3.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Paprikasoep, iets te drinken en iets lichts zoals Kaas om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Grobbendonk voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kreeftensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grobbendonk bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De gerechten worden in algemene zin thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Varkenslapje in jus. Daardoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Grobbendonk. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente