Maaltijdservice Olen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Olen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Olen? Door middel van deze website bekijkt u overzichtelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Olen geniet u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteOlen
Waarom bestellen?Lekker en persoonlijk
Postcode2250
Maaltijd prijs€5,84
Geliefde maaltijdSpaghetti met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Olen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Olen. Bijvoorbeeld erkende firma’s als Colruyt en/of 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke leverancier hanteert een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Olen? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Olen. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals leverpastei of jong belegen kaas. Vaak zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Olen vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Olen? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze soorten maaltijden die rijmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Verderop bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Olen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Olen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van aspecten als de maaltijdservice, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Spitskoolschotel en aardappelpuree bestelt u vanaf €7,45.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Miyeok guk, een stukje fruit en iets fris zoals Custard na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Olen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Preiroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Olen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of wellicht veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Olen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit