Maaltijdservice Herenthout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herenthout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Herenthout? Door middel van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,75 p.p. Smullen van Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree of Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Herenthout profiteert u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHerenthout
ReactieOpwarmen met microgolf
Postcode2270
Gemiddelde prijs€5,86
Populaire maaltijdGepaneerde schnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Herenthout

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Herenthout. Denk dan aan landelijke leveranciers als Foodbag of Delhaize. Maar ook lokaal zien we prima instellingen en zorginstellingen. Elke aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Herenthout? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herenthout. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt u snel de boodschappen zoals afbakbroodjes en dieetproducten. Vaak gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Herenthout vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Herenthout? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Herenthout. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herenthout voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van factoren als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli bestelt u vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Gekruide krieltjes is beschikbaar vanaf €6,6.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Gazpacho, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vanille mousse als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Herenthout voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herenthout regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk soort maaltijdservice in lijn is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste services hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Meestal doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden in de regel geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie en Slavink met andijvie a la crème gek aard jus. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Herenthout. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit