Maaltijdservice Lille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lille? Aan de hand van deze pagina doorzoekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,35 per maaltijd. Flink uitpakken met Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Lille hebt u toegang tot voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLille
ErvaringEenvoudig te verwarmen
Postcode2275
Prijs per maaltijd€5,87
Vaak bestelde maaltijdOmelet in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Lille

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Lille. We hebben het over populaire leveranciers als Delimeal en/of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een “eigen” keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze website kan u daarom de organisaties eenvoudig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Lille? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lille. Ideaal voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u direct broodnodige boodschappen als afwasmiddel en dieetproducten. Normaliter gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Lille vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lille? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat opwarmmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Lille. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lille voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree bestelt u vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kan je kopen vanaf €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,85.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bosintang, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lille voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Sperziebonen

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lille aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en kies er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rundvlees in basilicumsaus en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen. Zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Lille. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente