Maaltijdservice Lembeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lembeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lembeek? Door gebruik te maken van deze pagina bekijkt u eenvoudig alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,75 per maal. Aanschuiven voor Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree en Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Lembeek krijgt u vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHalle
ReactieAandacht en passie
Postcode1502
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,93
Vaak bestelde maaltijdKipfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lembeek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Lembeek. Denk dan aan erkende aanbieders als HelloFresh of Viangro. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor interessante partijen en sociale voorzieningen. Elke optie levert z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lembeek? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lembeek. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere services bieden ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u eenvoudig de supermarktartikelen als karnemelk of gebraden gehakt. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Lembeek vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Lembeek? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Denk maar aan Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Halle. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lembeek voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Tagliatelle, kip, paddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Uiensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Knoedel om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Halle voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Doperwtensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lembeek aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort seniorenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Kipschnitzel. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Lembeek. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit