Maaltijdservice Cour-Sur-Heure

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cour-Sur-Heure voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Cour-Sur-Heure? Aan de hand van deze website bekijkt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,80 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst en Stoofpotje met peer rundvlees en puree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Cour-Sur-Heure geniet u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHam-Sur-Heure
ReactieNaar mijn goesting
Postcode6120
Gemiddelde menuprijs€6,46
Vaak gekozen maaltijdVegetarische balletjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Cour-Sur-Heure

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Cour-Sur-Heure. We hebben het over landelijke firma’s als Ekomenu en/of Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van aanbieders en restaurants. Iedere organisatie heeft weer een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Cour-Sur-Heure? Dat is niet erg! Legio traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cour-Sur-Heure. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als kruidenkaas en druiven. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Cour-Sur-Heure vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Cour-Sur-Heure? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse seniorenmaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Onderstaand bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Ham-Sur-Heure. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cour-Sur-Heure voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is beschikbaar vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kan je kopen vanaf €4,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Schelvis in Dijon-mosterdsaus bestelt u vanaf €6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Tomatensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Anmitsu om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ham-Sur-Heure voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cour-Sur-Heure bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en kies er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundvlees in saus of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Cour-Sur-Heure. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit