Maaltijdservice Hechtel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hechtel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hechtel? Aan de hand van deze pagina doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,50 per maal. Flink uitpakken met Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool en Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Hechtel smult u weer van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHechtel-Eksel
ErvaringIk zit nergens aan vast
Postcode3940
Gemiddelde kosten€6,06
Maaltijd-topperBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hechtel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Hechtel. Denk aan interessante bezorgers als Home Cuisine en/of Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente zien we allerlei aanbieders en zorginstellingen. Elke leverancier wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Uitkomen bij een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Hechtel? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hechtel. Een redding voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u gelijk praktische of verse producten als keukenpapier en ontbijtspek. Veelal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Hechtel vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Hechtel? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze leveranciers die aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Kervelsoep? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Hechtel-Eksel. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hechtel voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is er al voor €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehakt in kappertjessaus bestelt u vanaf €5,55.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Okrosjka, extra groenten en voor de volledigheid een Roomijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hechtel-Eksel voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Beef Squats

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hechtel regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote verstrekkers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. Het eten wordt meestal aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen en Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Hechtel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit