Maaltijdservice Achet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Achet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Achet? Via deze pagina achterhaalt u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,15 per maal. Aanschuiven voor Varkenshaasje in pepersaus of Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Achet krijgt u smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteHamois
BeoordelingAandacht en ambacht
Postcode5362
Gemiddelde kosten€6,13
Geliefde maaltijdChinese wokschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Achet

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Achet. Denk dan aan veel gekozen aanbieders als Traiteur Goossens en/of Viangro. Maar ook lokaal zien we prima partijen en verswinkels. Elke partij heeft weer een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Achet? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Achet. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt u zonder moeite verse of handige boodschappen als afwasmiddel en volle yoghurt. Dikwijls kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Achet vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Achet? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Hamois. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Achet voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kan je kopen vanaf €6,35.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Bloemkoolsoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Aardbeien als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hamois voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Hamois
 • Centrale postcode: 5362

Geliefde bereide maaltijden

 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Kipfilet

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Achet bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden standaard aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Bami goreng met kipsaté en Gehakt in kappertjessaus. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of juist veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Achet. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit