Maaltijdservice Goesnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goesnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Goesnes? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,35. Smullen van Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen en Hutspot, rundvlees? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Goesnes ontvangt u uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteOhey
RecensieZelf eenvoudig opwarmen
Postcode5353
Gemiddelde prijs€6,08
Vaak bestelde maaltijdBami babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Goesnes

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Goesnes. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als 15Gram en/of HelloFresh. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie heeft weer een “eigen” aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kan u de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Goesnes? Dat is niet erg! Best veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goesnes. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services hebben ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als halfvolle yoghurt of halfvolle yoghurt. Meestal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Goesnes vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Goesnes? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden verscheidene bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Ohey. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goesnes voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree kan je kopen vanaf €3,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Linzensoep, een extra salade en iets fris zoals Schaafijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ohey voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ohey
 • Hoofdpostcode: 5353

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Goesnes bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men gemakkelijknog een bestelling doen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De menu’s worden gewoonlijk geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderbouillon en Vispotje in botersaus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen of juist veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Goesnes. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit