Maaltijdservice Mohiville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mohiville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mohiville? Door middel van onze vergelijker vindt u moeiteloos alle firma’s in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,50 per maaltijd. Flink uitpakken met Kippenbout à la bonne femme en Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Mohiville krijgt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteHamois
ReactiePersoonlijk en herkenbaar
Postcode5361
Prijs per maaltijd€6,11
Vaak gekozen maaltijdHutspot, rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Mohiville

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Mohiville. Denk aan grote organisaties als HelloFresh en/of Aldi. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene instanties en restaurants. Iedere leverancier heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze website kan u de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Mohiville? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mohiville. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt men snel nuttige boodschappen zoals snoeptomaatjes en rauwe ham. In de regel gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Mohiville vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Mohiville? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal maaltijdservices die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Spaghetti Carbonara of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Hamois. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mohiville voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een daghap aan huis als Macaroni met kaas is beschikbaar vanaf €6,75.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Witte tomatensoep, een stukje fruit en een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Hamois voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Vissoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mohiville bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies er een. Check vooral de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsWisselmenu Asperge Brabanconne en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Mohiville. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit