Maaltijdservice Scy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Scy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Scy? Middels onze vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle aanbieders in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per keer. Aanschuiven voor Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm en Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Scy smult u weer van voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteHamois
Waarom bestellen?Lekkerste seizoensmaaltijden
Postcode5361
Gemiddelde prijs€6,12
Maaltijd-topperSucade Hollandaise

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Scy

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Scy. Neem populaire services als Colruyt en/of Dienstenthuis.be. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er interessante leveranciers en wijkrestaurants. Elke organisatie onderscheidt zich door een “eigen” productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Scy? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Scy. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt men probleemloos de boodschappen zoals hopjesvla en katenspek. Veelal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Scy vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Scy? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere opties die overeenstemmen met uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Rundstong Madeirasaus Puree? Verderop achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Hamois. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Scy voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is er al vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas bestelt u vanaf €5,75.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Venkelsoep, een extra salade en iets fris zoals Irish Coffee mousse na. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hamois voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Macaroni

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Scy regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type opwarmmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u probleemloos nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst van zo’n 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree en Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of juist veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Scy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit