Maaltijdservice Jallet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jallet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Jallet? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,50 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensvlees in saus of Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Jallet krijgt u de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteOhey
Recensie100% vers bereid
Postcode5354
Gemiddelde kosten€6,09
Maaltijd-topperNaturel-pannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Jallet

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Jallet. Denk aan veel gekozen firma’s als Delhaize of Dienstenthuis.be. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Elk bedrijf hanteert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de services rustig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Jallet? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jallet. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men zonder moeite de boodschappen zoals zakdoekjes en peren. Doorgaans gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Jallet vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Jallet? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele opties die aansluiten bij uw eisen en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Spaghetti Bolognese Kaas? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Ohey. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jallet voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kan je kopen vanaf €4,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al bestellen vanaf €5,7.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Phở, een gezonde salade en een dessert als Vruchtensalade als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ohey voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ohey
 • Centrale postcode: 5354

Top-5 bereide maaltijden

 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Pilav

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jallet aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden worden standaard tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met ruwweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kip, sperziebonen, aardappelpuree of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree. Daardoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Jallet. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit