Maaltijdservice Natoye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Natoye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Natoye? Met behulp van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,45 p.p. Flink uitpakken met Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree en Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Natoye hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteHamois
Waarom bestellen?Gebalanceerde maaltijden
Postcode5360
Maaltijd prijs€6,1
Meest gekozen maaltijdMaaltijdpoffertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Natoye

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Natoye. Neem veel gekozen organisaties als Prego en Home Cuisine. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene partijen en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Natoye? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Natoye. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt u gelijk belangrijke boodschappen als appelsap of groenteburger. In algemene zin gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Natoye vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Natoye? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensen en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Hamois. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Natoye voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,25.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, een stukje fruit en iets fris zoals Vruchtensalade om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hamois voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Paëlla

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Natoye aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak kan dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. Het eten wordt gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng en Dieet Rundstong Tomatensaus Puree. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Natoye. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit