Maaltijdservice Emptinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Emptinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Emptinne? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per maaltijd. Aan tafel voor Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree en Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Emptinne ontvangt u verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteHamois
ReactieMet dieetmaaltijden
Postcode5363
Maaltijd prijs€6,14
Vaak gekozen maaltijdGestoofde peertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Emptinne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Emptinne. We hebben het over veel gekozen bedrijven als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende partijen en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de services snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Emptinne? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven structuur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Emptinne. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u probleemloos praktische of verse producten als appelsap of volle kwark. In de regel gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Emptinne vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Emptinne? Of zoekt u vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop opwarmmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Hamois. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Emptinne voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €6,4.
 • Vriesverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas bestelt u vanaf €4,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Gegrilde groentenmix in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Bananenvla na. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hamois voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Hamois
 • Centrale postcode: 5363

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Biogarde

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Emptinne regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor categorie maaltijdservice in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Vaak doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De gerechten worden niet zelden geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Runderlapje in jus en Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Emptinne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit