Maaltijdservice Haillot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haillot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Haillot? Geholpen door deze website vindt u snel en simpel alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,10 per keer. Aan tafel voor Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes of Bami, quorn, satésaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Haillot beschikt u over gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteOhey
BeoordelingVol vitaminen en mineralen
Postcode5351
Gemiddelde prijs€6,06
Maaltijd-topperPush Up Meatballs

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Haillot

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Haillot. Denk dan aan grote organisaties als Traiteur Goossens en/of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere service hanteert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Haillot? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haillot. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben ook een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals komijnekaas en vegan gehakt. Doorgaans zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Haillot vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Haillot? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Ohey. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haillot voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een warme dagschotel als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €5,65.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Chocolade ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ohey voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haillot aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men wekelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. De gerechten worden meestal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Gestoofde prei. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Haillot. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit