Maaltijdservice Perwez-Haillot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Perwez-Haillot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Perwez-Haillot? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,00 per maaltijd. Aan tafel voor Dieet Kippenworst Spinazie Puree en Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Perwez-Haillot ontvangt u gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteOhey
ReactieBelangrijke voedingsstoffen
Postcode5352
Prijs per maaltijd€6,07
Meest gekozen maaltijdNasi babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Perwez-Haillot

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Perwez-Haillot. U kunt denken aan veel gekozen bezorgers als Foodbag of 0. Ook binnen de gemeente zien we tal van organisaties en wijkrestaurants. Iedere leverancier biedt een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze vergelijker kan u de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Perwez-Haillot? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Perwez-Haillot. Perfect voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u moeiteloos praktische of verse producten als salades of sinaasappelsap. Doorgaans kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Perwez-Haillot vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Perwez-Haillot? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Ohey. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Perwez-Haillot voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti is er al vanaf €5,65.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Dopewtensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Fraises Wilhelmine achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Ohey voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ohey
 • Postcodegebied: 5352

Populaire bereide maaltijden

 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Perwez-Haillot regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel en Wisselmenu Asperge Brabanconne. Op die manier zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Perwez-Haillot. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit