Maaltijdservice Evelette

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Evelette voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Evelette? Middels onze tool vindt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,00 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen en Kipgyros Rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Evelette profiteert u van gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteOhey
Waarom bestellen?Vraag om voedingsadvies
Postcode5350
Prijs per maaltijd€6,05
Populaire maaltijdKippenbout in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Evelette

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Evelette. Denk dan aan erkende bedrijven als HelloFresh of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima partijen en verswinkels. Elke partij hanteert een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daardoor de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Evelette? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Evelette. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als snoep of margarine. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Evelette vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Evelette? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn vele mogelijkheden die matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Gehaktschotel Met Worteltjes? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Ohey. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Evelette voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een daghap aan huis als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €7,25.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bonensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Crêpe suzette om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ohey voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ohey
 • Hoofdpostcode: 5350

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Evelette bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden worden altijd geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst en Bruine bonensoep. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Evelette. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit