Maaltijdservice Schaltin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schaltin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Schaltin? D.m.v. maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,70. Aanschuiven voor Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng en Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Schaltin geniet u van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteHamois
RecensieAltijd bereikbaar
Postcode5364
Prijs per maaltijd€6,15
Vaak gekozen maaltijdGebakken kibbeling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Schaltin

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Schaltin. Neem bijv. veel gekozen leveranciers als Viangro of Marley Spoon. Maar ook op regionaal niveau zijn er allerlei partijen en verswinkels. Iedere aanbieder heeft weer z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze pagina kunt u de firma’s probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Schaltin? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schaltin. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop u probleemloos de supermarktartikelen als achterham en cola. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Schaltin vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Schaltin? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit meerdere menu’s die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Neem nu Kervelsoep of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Hamois. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schaltin voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is er al voor €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Doperwtensoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Okrosjka, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Baba au rhum om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hamois voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Uiensoep

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schaltin aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten of Gehaktballetjes in satésaus. Op die manier kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Schaltin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit