Maaltijdservice Hastière-Lavaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hastière-Lavaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hastière-Lavaux? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker treft u moeiteloos alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per persoon. Ouderwets genieten van Varkensvlees, erwten, aardappelpuree of Witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Hastière-Lavaux geniet u van ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteHastière
ReactieVeel keuze in regio
Postcode5540
Gemiddelde kosten€6,72
Meest gekozen maaltijdMacaroni-gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hastière-Lavaux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Hastière-Lavaux. Denk dan aan landelijke services als 15Gram of Intermarché. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene initiatieven en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf heeft zo een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kan u de firma’s probleemloos naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hastière-Lavaux? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven vitaminen en mineralen beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hastière-Lavaux. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u zonder moeite de boodschappen zoals jong belegen kaas en koffiecreamer. Dikwijls kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hastière-Lavaux vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hastière-Lavaux? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat maaltijdservices die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wat te denken van Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree en Spaghetti Carbonara? Onderstaand bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Hastière. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hastière-Lavaux voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst kan je kopen vanaf €7,5.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, een gezonde salade en voor de volledigheid een Rijstebrij als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hastière voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Gebakken rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hastière-Lavaux regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor thuis worden in de regel geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus en Erwtensoep met rookworst. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hastière-Lavaux. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit