Maaltijdservice Hermeton-Sur-Meuse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hermeton-Sur-Meuse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hermeton-Sur-Meuse? Middels maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,80 p.p. Aanschuiven voor Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Speklapje in jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Hermeton-Sur-Meuse krijgt u heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteHastière
RecensieAandacht en passie
Postcode5540
Maaltijd prijs€6,73
Populaire maaltijdVarkensprocureur in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hermeton-Sur-Meuse

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Hermeton-Sur-Meuse. Denk aan interessante bedrijven als Vlotter of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich tal van initiatieven en verswinkels. Ieder bedrijf hanteert z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Hermeton-Sur-Meuse? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hermeton-Sur-Meuse. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop men gelijk broodnodige boodschappen als toiletpapier en krentenbrood. Doorgaans gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hermeton-Sur-Meuse vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hermeton-Sur-Meuse? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Hastière. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hermeton-Sur-Meuse voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Bruinebonensoep, iets te drinken en een dessert als Chocolade ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hastière voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Doperwtenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hermeton-Sur-Meuse aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies er een. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijdservices werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden standaard aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hermeton-Sur-Meuse. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit