Maaltijdservice Waulsort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waulsort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Waulsort? Met behulp van onze vergelijker ontdekt u supersnel alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per maaltijd. Aan tafel voor Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng of Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Waulsort krijgt u gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteHastière
ReactiePuur en vers uit de pan
Postcode5540
Maaltijd prijs€6,74
Vaak bestelde maaltijdBoerenkool, rundergehakt

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Waulsort

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Waulsort. Denk dan aan landelijke organisaties als Marley Spoon en/of Lidl. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij interessante aanbieders en slagerijen. Iedere leverancier biedt z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u daardoor de services snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Waulsort? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waulsort. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men direct de supermarktartikelen als sinas en afbakbroodjes. In de regel zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Waulsort vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Waulsort? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Denk maar aan Bloemkoolsoep of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Hastière. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waulsort voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is verkrijgbaar vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een daghap aan huis als Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Haaienvinnensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Roomijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hastière voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Aardappelrösti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waulsort aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort thuismaaltijd matcht met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u gelijk opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie of Lamsvlees in rozemarijnsaus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Waulsort. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit