Maaltijdservice Hastière

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hastière voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hastière? Via onze vergelijker vergelijkt u probleemloos alle leveranciers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,65 p.p. Genieten van Oosterse zalm of Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Hastière krijgt u gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteHastière
ReactieGezond en betaalbaar
Postcode5540
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,17
Populaire maaltijdHamburger, ui en champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hastière

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Hastière. Denk aan erkende firma’s als Viangro en/of 0. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van instellingen en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft weer z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kan u de bedrijven eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hastière? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hastière. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als sappen of desem naturel. Dikwijls gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Hastière vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Hastière? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere mogelijkheden die matchen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Kaasburger Met Spinazie En Puree of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Hieronder vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Hastière. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hastière voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €5,45.
 • De daghap voor ouderen als Raapstelen stamppot bestelt u vanaf €6,95.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Minosoep, iets te drinken en iets fris zoals Fruit als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hastière voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tomatensoep met balletjes

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hastière bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden veelal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Tortellini met gehakt en kaas of Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hastière. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente