Maaltijdservice Havelange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Havelange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Havelange? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle leveranciers in de buurt! Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,05 per persoon. Aan tafel voor Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Spareribs, gebakken wedges, broccoli? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Havelange krijgt u gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteHavelange
ReactieMet aandacht bereid
Postcode5370
Prijs per gerecht€6,1
Populaire maaltijdSpinaziestamppot, braadworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Havelange

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Havelange. U kunt denken aan populaire organisaties als Prego of Vlotter. Maar ook lokaal zien we interessante instanties en restaurants. Elke organisatie levert z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Havelange? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Havelange. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel aanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als zeewier burger en volle melk. Vaak kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Havelange vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Havelange? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat mogelijkheden die kloppen met uw situatie en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Onderstaand vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Havelange. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Havelange voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette bestelt u vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat wordt al bezorgd vanaf €7,15.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Aardappelsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Havelange voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Kipstukjes in mosterdsaus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Havelange aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Tomatensoep met prei vg en Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer. Zodoende ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Havelange. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente