Maaltijdservice Flostoy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flostoy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Flostoy? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Penne vier kazen, uitgebakken spekjes of Aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Flostoy geniet u van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteHavelange
ReactieMet aandacht bereid
Postcode5370
Maaltijd prijs€6,17
Populaire maaltijdGepofte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Flostoy

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Flostoy. Denk aan interessante bezorgers als Smartmat en/of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende partijen en sociale voorzieningen. Elke partij heeft weer een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kan u daarom de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Flostoy? Geen probleem! Steeds meer traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flostoy. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite de supermarktartikelen als vanille vla en koffiekoeken. Vaak kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Flostoy vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Flostoy? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Verderop vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Havelange. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flostoy voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze is er al vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree is er al vanaf €6,3.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rozenbottelsoep, extra groenten en een toetje als Appelmoes na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Havelange voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Snijbonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flostoy aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort thuismaaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services werken met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsPenne Pesto Kip Wokgroenten of Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Flostoy. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit