Maaltijdservice Jeneffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jeneffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Jeneffe? Met behulp van onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,50 p.p. Flink uitpakken met Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten en Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Jeneffe beschikt u over vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteHavelange
ErvaringOverheerlijke en gezond
Postcode5370
Prijs per maaltijd€6,18
Meest gekozen maaltijdParijse worteltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Jeneffe

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Jeneffe. Denk aan interessante leveranciers als Ekomenu of 0. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende instellingen en restaurants. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kan u de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Jeneffe? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jeneffe. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bezorgers bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop u direct praktische of verse producten als karnemelk of palingworst. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Jeneffe vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Jeneffe? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die rijmen met uw situatie voedingspatroon. Wat dacht u van Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Via onze vergelijker treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Havelange. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jeneffe voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spaghetti bolognese bestelt u vanaf €5,95.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Misosoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Chocolademousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Havelange voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jeneffe aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor soort opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt standaard thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste services hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Slavink met andijvie a la crème gek aard jus of Zuurkoolstamppot. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Jeneffe. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit