Maaltijdservice Linsmeau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Linsmeau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Linsmeau? Aan de hand van onze tool vergelijkt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,95 per gerecht. Ouderwets genieten van Volkoren macaronischotel of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Linsmeau profiteert u van ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteHélécine
RecensieVraag om voedingsadvies
Postcode1357
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,25
Geliefde maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Linsmeau

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Linsmeau. Denk dan aan interessante aanbieders als Prego en Okay. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende instellingen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder biedt een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze tool kan u de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Linsmeau? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Linsmeau. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt u moeiteloos belangrijke boodschappen als koffie en ontbijtspek. Dikwijls gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Linsmeau vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Linsmeau? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat opwarmmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Denk maar aan Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten en Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Hélécine. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Linsmeau voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al voor €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Babi ketjap, mihoen goreng kan je kopen vanaf €5,7.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Mosterdsoep, extra groenten en om het compleet te maken Sundae na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hélécine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Rookworst met stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Linsmeau bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een seniorenmaaltijd matcht met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Controleer goed het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De gerechten worden in de regel geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Op die manier krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Linsmeau. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit