Maaltijdservice Orp-Le-Grand

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Orp-Le-Grand voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Orp-Le-Grand? Dankzij onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,40 per persoon. Flink uitpakken met Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Orp-Le-Grand profiteert u van gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOrp-Jauche
RecensieThuis uit eten!
Postcode1350
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,24
Vaak gekozen maaltijdRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Orp-Le-Grand

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Orp-Le-Grand. Neem bijv. belangrijke services als Marley Spoon en/of Colruyt. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei partijen en zorginstellingen. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kan u daarom de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Orp-Le-Grand? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Orp-Le-Grand. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt men zonder moeite belangrijke boodschappen als kwark of volle yoghurt. Normaliter gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Orp-Le-Grand vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Orp-Le-Grand? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die passen bij uw uw wensen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Orp-Jauche. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Orp-Le-Grand voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met factoren als het bedrijf, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is verkrijgbaar vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Hollandse hachee kan je kopen vanaf €5,8.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Courgettesoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Anmitsu achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Orp-Jauche voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Orp-Le-Grand bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Vegetarische balletjes in saus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Orp-Le-Grand. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit