Maaltijdservice Jandrain-Jandrenouille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jandrain-Jandrenouille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Jandrain-Jandrenouille? D.m.v. onze vergelijker vindt u supersnel alle organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,20. Genieten van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Cordon Bleu met groenten? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Jandrain-Jandrenouille hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOrp-Jauche
BeoordelingGeen abonnement nodig
Postcode1350
Prijs per maaltijd€5,2
Meest gekozen maaltijdRunderlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Jandrain-Jandrenouille

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Jandrain-Jandrenouille. Denk dan aan populaire bezorgers als Viangro en/of Foodbag. Ook in de gemeente zelf zijn er uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Iedere optie wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Jandrain-Jandrenouille? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jandrain-Jandrenouille. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop men eenvoudig nuttige boodschappen zoals volle yoghurt en komijnekaas. Gewoonlijk gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Jandrain-Jandrenouille vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Jandrain-Jandrenouille? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit allerlei bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Macaroni Ham Kaassaus? Onderstaand treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Orp-Jauche. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jandrain-Jandrenouille voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is er al voor €4,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pasta kip madras kunt u al bestellen vanaf €6,25.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Kerriesoep, iets te drinken en iets fris zoals Aardbeien ijs als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Orp-Jauche voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jandrain-Jandrenouille regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk type maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gelijk opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De seniorenmaaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Hutspot met hachee of Zalmfilet in roomsaus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Jandrain-Jandrenouille. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit