Maaltijdservice Hélécine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hélécine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hélécine? Door middel van onze tool vindt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,40 per persoon. Aanschuiven voor Gehakt in roomsaus of Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Hélécine geniet u van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteHélécine
BeoordelingGezond en heel erg lekker
Postcode1357
Gemiddelde prijs€5,21
Vaak bestelde maaltijdStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hélécine

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Hélécine. Neem grote organisaties als Yumbel en Colruyt. Maar ook lokaal zijn er prima leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo een “eigen” aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hélécine? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hélécine. Een redding voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende firma’s voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men probleemloos praktische of verse producten als vlokken en abrikozenjam. In de regel gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hélécine vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hélécine? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Lasagne Bolognese of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Hélécine. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hélécine voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al laten bezorgen vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,65.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Ciorbă, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Oranjevla om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Hélécine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hélécine regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u direct opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gepaneerde Alaska-koolvis en Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie. Handig, want zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hélécine. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente