Maaltijdservice Marilles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marilles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Marilles? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u supersnel alle leveranciers in uw regio! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,65 per maaltijd. Flink uitpakken met Pastaschotel met spinazie of Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Marilles ontvangt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOrp-Jauche
ReactieWeinig tot geen zout
Postcode1350
Maaltijd prijs€5,22
Maaltijd-topperStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Marilles

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Marilles. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Foodbag en/of Champion. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier heeft zo een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kan u de aanbieders eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Marilles? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marilles. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel aanbieders bieden ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt u snel de supermarktartikelen als sinaasappels en roomboter. In algemene zin kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Marilles vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Marilles? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere opwarmmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Onderstaand treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Orp-Jauche. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marilles voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als het bedrijf, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm kan je kopen vanaf €5,65.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rozenbottelsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Sinaasappel mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Orp-Jauche voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marilles regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk soort maaltijdservice klopt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus of Chili con carne. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Marilles. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit