Maaltijdservice Jauche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jauche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Jauche? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,35 per gerecht. Ouderwets genieten van Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Jauche hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOrp-Jauche
BeoordelingOok dieetmaaltijden
Postcode1350
Maaltijd prijs€5,21
Nummer 1-maaltijdRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Jauche

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Jauche. U kunt denken aan grote leveranciers als Vlotter of Intermarché. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij interessante organisaties en wijkrestaurants. Elke leverancier levert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kan u daarom de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Jauche? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jauche. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop men moeiteloos de boodschappen zoals afwasmiddel en tofu naturel. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Jauche vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Jauche? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele menu’s die in lijn zijn met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Orp-Jauche. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jauche voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de organisatie, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kan je kopen vanaf €4,8.
 • De daghap voor ouderen als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Czernina, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Haagse bluf om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Orp-Jauche voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jauche bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire aanbieders verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden veelal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Bloemkoolsoep en Macaroni. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Jauche. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit