Maaltijdservice Neerheylissem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerheylissem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Neerheylissem? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,50. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Boerengehaktschotel met aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Neerheylissem smult u weer van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteHélécine
BeoordelingVol vitaminen en mineralen
Postcode1357
Maaltijd prijs€5,26
Populaire maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Neerheylissem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Neerheylissem. Neem belangrijke leveranciers als Ekomenu of Delimeal. Ook binnen de gemeente zien we verschillende instellingen en verswinkels. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Neerheylissem? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerheylissem. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers bieden ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt men probleemloos de supermarktartikelen als desembrood rogge of snoepjes. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Neerheylissem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Neerheylissem? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Verderop achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Hélécine. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerheylissem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met aspecten als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €4,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip piri piri, pilav rijst is er al vanaf €5,85.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Groentesoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Zabaglione om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hélécine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Spaghetti
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Raapstelen stamppot met beenham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neerheylissem regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Kippenpoot met doperwtjes wortel. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Neerheylissem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit