Maaltijdservice Opheylissem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opheylissem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Opheylissem? Geholpen door maaltijdbutler.be bekijkt u eenvoudig alle aanbieders in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,90. Ouderwets genieten van Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie en Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Opheylissem krijgt u verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteHélécine
ErvaringBelangrijke voedingsstoffen
Postcode1357
Prijs per maaltijd€5,27
Meest gekozen maaltijdRundvlees met gegrilde groente

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Opheylissem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Opheylissem. We hebben het over erkende leveranciers als HelloFresh en Yumbel. Ook in de gemeente zelf zien we tal van organisaties en sociale voorzieningen. Elke partij wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kan u de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Opheylissem? Geen probleem! Erg veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opheylissem. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt men eenvoudig verse of handige boodschappen als margarine en melk. Niet zelden kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Opheylissem vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Opheylissem? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie en Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Verderop ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Hélécine. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opheylissem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een warme dagschotel als Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Witte tomatensoep, iets te drinken en een toetje als Dame blanche ijs om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hélécine voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Kippensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opheylissem regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Let goed op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Uw bestelling wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Spinazie a la creme en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of juist vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Opheylissem. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit