Maaltijdservice Veltem-Beisem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veltem-Beisem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Veltem-Beisem? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,30 per maal. Flink uitpakken met Varkenshaasje in pepersaus of Vegetarische roerbakstukjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Veltem-Beisem profiteert u van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHerent
ReactieVaste bezorgdagen
Postcode3020
Maaltijd prijs€6,65
Vaak bestelde maaltijdNasi kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Veltem-Beisem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Veltem-Beisem. We hebben het over interessante organisaties als Yumbel of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van instellingen en restaurants. Elke partij wordt bestempeld door zijn eigen manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Veltem-Beisem? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veltem-Beisem. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt men eenvoudig de supermarktartikelen als salades of oude kaas. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Veltem-Beisem vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Veltem-Beisem? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit meerdere type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat te denken van Kaasburger Met Spinazie En Puree en Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Verderop bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Herent. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veltem-Beisem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen bestelt u vanaf €6,15.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gazpacho, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Advokaat ijs als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Herent voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Geglaceerde wortel
 • Hutspot met hachee
 • Zalmfilet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Veltem-Beisem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste verstrekkers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree en Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding vormt het fundament van een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Veltem-Beisem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit