Maaltijdservice Wijgmaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijgmaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wijgmaal? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,90 p.p. Aanschuiven voor Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Wijgmaal geniet u van voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLeuven
RecensieVeel variëteit in gerechten
Postcode3018
Gemiddelde prijs€6,64
Populaire maaltijdPasta Venetia

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Wijgmaal

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Wijgmaal. We hebben het over populaire partijen als Yumbel en/of HelloFresh. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Wijgmaal? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijgmaal. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste organisaties bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals afbak croissants naturel of vuilniszakken. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wijgmaal vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wijgmaal? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of prefereert u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Verderop treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Leuven. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijgmaal voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met elementen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Tortellini met gehakt en kaas bestelt u vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Linzensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Boerenjongens mousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Leuven voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Pittige Thaise soep
 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Lamsvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wijgmaal bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De gerechten worden vaak geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Babi pangang met witte rijst en groenten of Koolvisfilet in mosterdsaus. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wijgmaal. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit