Maaltijdservice Weerde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Weerde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Weerde? Aan de hand van deze pagina ontdekt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,50 per keer. Ouderwets genieten van Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Weerde smult u weer van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZemst
ErvaringGezond, goed en lekker
Postcode1982
Prijs per gerecht€6,6
Populaire maaltijdBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Weerde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Weerde. Neem bijv. interessante aanbieders als Viangro of 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor allerlei aanbieders en speciale eetpunten. Elk bedrijf heeft weer zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Weerde? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Weerde. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als komijnekaas of boterhamworst. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Weerde vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Weerde? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat type aanbieders die matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Zemst. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Weerde voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is beschikbaar vanaf €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Push Up Meatballs kan je kopen vanaf €6,9.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Linzensoep, extra groenten en iets fris zoals Zabaglione als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Zemst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Stamppot andijvie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Weerde regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De (warme) maaltijden wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel en Zalm in roomsaus. Hiermee kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Weerde. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit