Maaltijdservice Heverlee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heverlee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Heverlee? D.m.v. onze vergelijker achterhaalt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,90 per maaltijd. Ouderwets genieten van Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie of Gebonden rundvleessoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Heverlee beschikt u over voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLeuven
RecensieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode3001
Maaltijd prijs€6,61
Geliefde maaltijdDoperwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Heverlee

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Heverlee. Denk dan aan belangrijke partijen als Ekomenu of Spar. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene aanbieders en zorginstellingen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de aanbieders snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Heverlee? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heverlee. Een uitkomst voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als palingworst of vleeswaren. Vaak kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Heverlee vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Heverlee? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Spaghetti Bolognese Kaas of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Leuven. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heverlee voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €3,75.
 • Een daghap aan huis als Kip kerrie ananas schotel kan je kopen vanaf €6,7.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Banana split als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Leuven voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heverlee aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten leveranciers en selecteer er een. Check vooral het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes en Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Heverlee. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit