Maaltijdservice Herent

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herent voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Herent? Middels onze vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,40 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen en Wild Crunches? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Herent profiteert u van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHerent
ReactieLekker en persoonlijk
Postcode3020
Gemiddelde menuprijs€6,44
Maaltijd-topperPompoensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Herent

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Herent. Bijvoorbeeld belangrijke bedrijven als Home Cuisine en/of Wink. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verscheidene leveranciers en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft weer een “eigen” productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Herent? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herent. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u direct broodnodige boodschappen als volle melk of koffiekoeken. Dikwijls zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Herent vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Herent? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse maaltijdservices die overeenstemmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Spaghetti Carbonara of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Op deze pagina ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Herent. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herent voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst wordt al bezorgd vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Samgyetang, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Sinaasappel mousse om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Herent voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spagheti carbonara
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Beef Squats

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herent aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Rundvlees in saus of Hete Bliksem met een speklapje. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Herent. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente