Maaltijdservice Kessel Lo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kessel Lo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kessel Lo? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle bedrijven in uw regio! Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,15 per maaltijd. Aanschuiven voor Macaroni met ham, kaas en tomatensaus of Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Kessel Lo smult u weer van voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLeuven
ErvaringZoutarm of glutenvrij
Postcode3010
Gemiddelde kosten€6,62
Geliefde maaltijdKaaskroketjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Kessel Lo

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Kessel Lo. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Traiteur Goossens en Delimeal. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie biedt een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Kessel Lo? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kessel Lo. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Op die manier bestelt u probleemloos de supermarktartikelen als zoetjes en desem naturel. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Kessel Lo vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Kessel Lo? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal bezorgmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Hieronder bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Leuven. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kessel Lo voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een daghap aan huis als Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni wordt al bezorgd vanaf €6,4.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Waterkerssoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Banaan ijs achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Leuven voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Macaroni met kaas

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kessel Lo regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en kies er een. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Meestal doet u dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst of Preiroomsoep. Zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kessel Lo. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit