Maaltijdservice Winksele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winksele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Winksele? Met behulp van maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,50 per maal. Flink uitpakken met Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Winksele ontvangt u uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHerent
Waarom bestellen?Zelf bezorgdag kiezen
Postcode3020
Gemiddelde menuprijs€6,66
Populaire maaltijdBami kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Winksele

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Winksele. Bijvoorbeeld landelijke partijen als 15Gram of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende initiatieven en verswinkels. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en voorwaarden. Dankzij deze website kan u daarom de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Winksele? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winksele. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als broodbeleg en ontbijtkoek. In algemene zin gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Winksele vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Winksele? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel opwarmmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat te denken van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Herent. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winksele voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met elementen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen bestelt u vanaf €7,1.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Minestronesoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Zabaglione na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Herent voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Winksele aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice past bij uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De thuismaaltijden worden altijd geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten en Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Winksele. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit