Maaltijdservice Herfelingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herfelingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Herfelingen? Dankzij deze pagina vergelijkt u moeiteloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,80 per gerecht. Aanschuiven voor Vissticks met groenten en Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Herfelingen ontvangt u verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHerne
RecensiePuur en vers uit de pan
Postcode1540
Prijs per maaltijd€5,94
Vaak gekozen maaltijdKipfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Herfelingen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Herfelingen. Denk aan erkende aanbieders als Home Cuisine en Cora. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor tal van instellingen en restaurants. Elke partij wordt gekenmerkt door z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kan u de bedrijven rustig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Herfelingen? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herfelingen. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als leverpastei en zoetjes. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Herfelingen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Herfelingen? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop type aanbieders die overeenstemmen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Onderstaand achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Herne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herfelingen voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door bijvoorbeeld de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kan je kopen vanaf €6,3.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Bouillon, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Banana split als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Herne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Kaaskroketjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herfelingen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice rijmt met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijdservices hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners en Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Herfelingen. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit