Maaltijdservice Sint-Pieters-Kapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Pieters-Kapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Pieters-Kapelle? Door middel van www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,55 per maaltijd. Aanschuiven voor Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Pieters-Kapelle geniet u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHerne
ReactieSmaakvol en gezond
Postcode1541
Gemiddelde menuprijs€5,95
Geliefde maaltijdKipstukjes in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Kapelle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Sint-Pieters-Kapelle. Denk dan aan erkende organisaties als Yumbel of Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke partij hanteert een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via maaltijdbutler.be kan u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Pieters-Kapelle? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Pieters-Kapelle. Perfect voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices hanteren ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop u snel praktische of verse producten als smeerkaas en paté. Normaliter gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Pieters-Kapelle vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Pieters-Kapelle? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit velerlei opwarmmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Herne. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Kapelle voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de organisatie, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet bestelt u vanaf €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes kan je kopen vanaf €6,5.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Waterkerssoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Irish coffee achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Herne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Oosterse zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Pieters-Kapelle bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. Het eten wordt standaard aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met pakweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Kabeljauw in kruidensaus of Kip, sperziebonen, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Pieters-Kapelle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit