Maaltijdservice Cérexhe-Heuseux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cérexhe-Heuseux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Cérexhe-Heuseux? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,65 per persoon. Flink uitpakken met Varkens-groenteschotel of Heldere boerengroentesoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Cérexhe-Heuseux krijgt u uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteSoumagne
ErvaringTop geregeld!
Postcode4632
Maaltijd prijs€6,15
Populaire maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Cérexhe-Heuseux

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Cérexhe-Heuseux. Bijvoorbeeld populaire services als Vlotter of HelloFresh. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich tal van instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier heeft zo een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Cérexhe-Heuseux? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cérexhe-Heuseux. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als vlokken of koffiemelk. Veelal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Cérexhe-Heuseux vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Cérexhe-Heuseux? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene leveranciers die passen bij uw uw situatie en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Soumagne. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cérexhe-Heuseux voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie is er al vanaf €5,95.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, extra groenten en iets fris zoals French coffee na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Soumagne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cérexhe-Heuseux bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng of Omelet in saus. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding stimuleert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Cérexhe-Heuseux. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit