Maaltijdservice Chaineux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chaineux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Chaineux? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,50 per maal. Smullen van Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Chaineux ontvangt u ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteHerve
Waarom bestellen?Goede en snelle service
Postcode4650
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,17
Vaak gekozen maaltijdRunderlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Chaineux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Chaineux. We hebben het over veel gekozen bedrijven als Colruyt en Colruyt. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie biedt een heel eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kunt u de bedrijven op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Chaineux? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chaineux. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een premium boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt men snel de boodschappen zoals appels en vlokken. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Chaineux vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Chaineux? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei seniorenmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Herve. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chaineux voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Tomatensoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie kan je kopen vanaf €6,3.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, een gezonde salade en om het compleet te maken Taart achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Herve voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Boerenkool, rundergehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chaineux aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd klopt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt standaard geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 15 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Chaineux. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit