Maaltijdservice Melen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Melen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Melen? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle firma’s in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,80 per maaltijd. Flink uitpakken met Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Melen profiteert u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteSoumagne
ErvaringLuxe en erg lekker
Postcode4633
Prijs per gerecht€6,16
Nummer 1-maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Melen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Melen. We hebben het over populaire bedrijven als Vlotter en/of Meal-Story. Echter, ook heel lokaal ontstaan er tal van instellingen en wijkrestaurants. Iedere leverancier heeft weer zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kan u de bezorgdiensten gemakkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Melen? Geen probleem! Best veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Melen. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals koeken en chocolade. Normaliter zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Melen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Melen? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn flink wat bezorgmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en eetpatroon. Denk maar aan Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Op deze pagina treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Soumagne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Melen voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes wordt al bezorgd vanaf €6,4.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Mosterdsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Chocolade ijs als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Soumagne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Melen regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste verstrekkers bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men gelijk nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden gemiddeld genomen geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje en Witlofschotel met ham en kaas. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Melen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit