Maaltijdservice Julémont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Julémont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Julémont? Door middel van deze pagina bekijkt u supersnel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,05 per maaltijd. Flink uitpakken met Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree en Tomatensoep met balletjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Julémont ontvangt u smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteHerve
BeoordelingNaar mijn verwachtingen
Postcode4650
Maaltijd prijs€6,19
Maaltijd-topperStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Julémont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Julémont. Neem erkende partijen als Meal-Story of Lidl. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende initiatieven en verswinkels. Iedere organisatie heeft zo een “eigen” aanbod en voorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Julémont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Julémont. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men snel broodnodige boodschappen als koffiecreamer en magere kwark. Normaliter gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Julémont vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Julémont? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden veel verschillende opties die passen bij uw uw wensen en eventuele dieet. Neem nu Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Gentse Waterzooi? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Herve. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Julémont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Speklapjes met jus en preistamppot is er al vanaf €6,7.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, extra groenten en om het compleet te maken Sundae na. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Herve voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Herve
 • Postcodegebied: 4650

Beste bereide maaltijden

 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Risotto, bospaddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Julémont regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsBiogarde of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Julémont. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit