Maaltijdservice Grand-Rechain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grand-Rechain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Grand-Rechain? Middels de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,55 per gerecht. Smullen van Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree of Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Grand-Rechain profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteHerve
ReactiePrecies zoals verwacht
Postcode4650
Gemiddelde prijs€6,18
Maaltijd-topperRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Grand-Rechain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Grand-Rechain. Neem bijv. veel gekozen services als HelloFresh of Delhaize. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende partijen en wijkrestaurants. Iedere organisatie hanteert een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze vergelijker kunt u dus de services snel en makkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Grand-Rechain? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grand-Rechain. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. Daarmee koop u zonder moeite de supermarktartikelen als karnemelk en aardbeienjam. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Grand-Rechain vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Grand-Rechain? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden die rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt denken aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Via onze vergelijker achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Herve. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grand-Rechain voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Gepaneerde kalkoenschnitzel is er al vanaf €6,2.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Koude vruchtensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Custard na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Herve voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Herve
 • Hoofdpostcode: 4650

Populaire bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Spinaziestamppot, omelet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grand-Rechain aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak kan dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen of Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree. Zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Grand-Rechain. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit