Maaltijdservice Micheroux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Micheroux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Micheroux? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,10. Flink uitpakken met Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Micheroux hebt u toegang tot complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteSoumagne
RecensieZou niet zonder kunnen
Postcode4630
Gemiddelde kosten€6,12
Maaltijd-topperVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Micheroux

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Micheroux. Denk dan aan erkende firma’s als Home Cuisine of Viangro. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante leveranciers en slagerijen. Ieder bedrijf hanteert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Micheroux? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Micheroux. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als sappen en volle yoghurt. Dikwijls kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Micheroux vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Micheroux? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat menu’s die passen bij uw uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat te denken van Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Soumagne. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Micheroux voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Paëlla is beschikbaar vanaf €7,5.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Thenthuk, een gezonde salade en iets lichts zoals Taart om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Soumagne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Ertwensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Micheroux regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden in de regel geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsRisotto, roomsaus boschampignons, kip en Gestoofde peertjes. Zodoende zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Micheroux. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit