Maaltijdservice Tignée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tignée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tignée? Middels onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,95 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Maaltijdpoffertjes en Kip-groenteschotel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Tignée geniet u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteSoumagne
BeoordelingAl jarenlang klant
Postcode4630
Prijs per maaltijd€6,13
Geliefde maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Tignée

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Tignée. U kunt denken aan landelijke leveranciers als Home Cuisine of Foodbag. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima leveranciers en speciale eetpunten. Elke partij heeft weer een “eigen” aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Tignée? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tignée. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u probleemloos verse of handige boodschappen als rauwe ham of vanillevla. Veelal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Tignée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Tignée? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel menu’s die in lijn zijn met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Soumagne. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tignée voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al voor €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundergehaktballetjes in saus is beschikbaar vanaf €7,05.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Bamisoep, extra groenten en een toetje als Knoedel om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Soumagne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tignée regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice past bij uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. In veel gevallen kan dat telefonisch, via een menulijst, of via internet. Het eten wordt veelal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie en 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Tignée. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit