Maaltijdservice Evegnée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Evegnée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Evegnée? Aan de hand van deze website vindt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,60 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen of Tortellini met gehakt en kaas? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Evegnée geniet u van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteSoumagne
ErvaringIk bestel voor m’n ouders
Postcode4631
Prijs per maaltijd€6,14
Nummer 1-maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Evegnée

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Evegnée. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als Delhaize en/of Intermarché. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich allerlei aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen productaanbod en voorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de services eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Evegnée? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Evegnée. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals oude kaas en snoepjes. Gewoonlijk gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Evegnée vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Evegnée? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop leveranciers die matchen met uw omstandigheden voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Hieronder ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Soumagne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Evegnée voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen bestelt u vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Witlofschotel met ham en kaas bestelt u vanaf €7,15.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Courgettesoep, extra groenten en iets lichts zoals Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Soumagne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Kibbeling met kruidendip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Evegnée aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort thuismaaltijd past bij uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door even te bellen, via een menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden vaak aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen of Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of juist veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Evegnée. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit